Lucie 19,5 kg-ot fogyott

Lucie Malčánková

  • Magasság: 167 cm
  • Kor: 28 év
  • Kezdeti súly: 85 kg
  • Jelenlegi súly: 65 kg
  • Időtartam: 6 hónap
  • Ruhaméret előtte: 44
  • Ruhaméret utána: 36
"Nagyon jól érzem magam, magabiztos és egészséges vagyok."

Luca egy fiatal, gyönyörű nő, aki a kifogások helyett megoldást keresett problémájára. Amikor testtömege meghaladta a 85 kg-ot, egy barátnője tanácsára felkereste a NATURHOUSE egyik táplálkozási tanácsadóját. Az egész módszert figyelembe véve Luca leginkább a táplálkozási tanácsadóval történő rendszeres konzultációkat tartotta kiemelkedően fontosnak, mert a táplálkozási tanácsadó értékes tanácsaival és támogatásával mindig felkészítette a következő hétre. Fél év elteltével majdnem 20 kilóval könnyebb, haskörtérfogata pedig 21 cm-el csökkent. Végre hordhat szűk ruhákat, melyek nagyon jól állnak neki.  Luca az eredményes fogyást követően a csehországi NATURHOUSE egyik arca lett, TV hirdetésekben képviseli a márkát, nagyon büszkék vagyunk rá és eredményeire.

Luca, hogyan talált rá a NATURHOUSE táplálkozási tanácsadójára?

Egy barátom ajánlotta, hogy menjek el a NATURHOUSE-hoz, egy teljes állapotfelmérésre, ahol többek között megmérik súlyomat, a csípő- és derékkörfogatomat és a kapott eredmények alapján elmondják, hogy min kell változtatnom. Sajnos elég gyenge akaratú ember vagyok, így tudtam, hogy az eredmények eléréséhez szükségem lesz támogatásra és szakértő tanácsokra, ezért kerestem fel a NATURHOUSE-t.

Emlékszik arra, hogy milye volt az első konzultáció? Mi történt?

Anička Vernerova táplálkozási tanácsadóval folytatott konzultációm hosszúra nyúlt és nagyon szórakoztató volt.  Megmérte a súlyomat, a csípő és derékkörfogatomat és kikérdezett a „nem létező” táplálkozási rutinomról, ezután bemutatta nekem a NATURHOUSE módszert.

Ezután elkezdte követni a NATURHOUSE módszerét. Mi volt a legértékesebb benne?

A módszer eleinte nagyon nehéz volt nekem, mert olyan ember vagyok, aki soha semmiben sem korlátozza magát – különösen akkor nem, ha evésről van szó. Érdekes volt, ahogy rendszerességet vittem az életembe és elkezdtem megfelelően enni és inni.

Miben támogatták a rendszeres heti konzultációk?

Motivációt és erőt adtak a konzultációk, ami által képes lettem legyőzni magam. Emellett bizonyítékot szolgáltattak mind nekem, mind a környezetemnek arról, hogy a módszer működik és tényleg képes vagyok végigcsinálni.

Úgy gondolom, hogy a súlycsökkenéshez elengedhetetlenül fontos, hogy változtassunk étkezési szokásainkon és étkezésünkön. Milyen változásokat vezetett be étrendjébe?

Rendszeres étkezéseket, és ami az első és legfontosabb volt: bevezettem a reggeliket a napirendendembe. Megtanultam megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot fogyasztani és ezek mellett elhagytam az édességeket.

A NATURHOUSE módszer elválaszthatatlan részét képezik a sajátmárkás termékek. Hogyan támogatták a termékek fogyását? Melyik volt a kedvence?

Nagyon szeretem a FIBROKI kekszeket, amelyeket mindig reggelire fogyasztottam, így megtanultam rendszeresen reggelizni.

Visszatekintve nehéznek tűnik a fogyás?

Azt mondhatom, hogy igen is meg nem is. Egyrészt igen, mert minden fejben dől el, főként akkor amikor körülötted senki se fogja vissza magát. Másrészt pedig nem volt nehéz, mert elég volt megtanulni rendszeresen, helyesen táplálkozni, amit az anyukám már amúgy is sokszor mondogatott nekem.

Milyen érzés közel 20 kg-al könnyebben?

Szabad vagyok, mint a madár. Egyszerűen nagyszerűen érzem magam, magabiztosan, egészségesen.

Kombinálta a diétát fitness edzéssel?

Egyáltalán nem. Elegendő volt, hogy minden nap kb. 5,5 kilométert sétáltam, és ezt a munkám mellett is meg tudtam tenni.  Természetesen ezt a mozgásformát továbbra is tartom.

Tervezi, hogy továbbra is járni fog a NATURHOUSE Táplálkozási Tanácsadó központba?

Természetesen igen. Mindkét táplálkozási tanácsadó Anička Vernerová és Alenka Přídová nagyon nagyszerű, kedves ember. Szeretnék velük újra találkozni. Most, hogy ennyire jól nézek ki és szuperül érzem magam a bőrömben, szeretnék nekik köszönetet mondani, amennyiszer csak lehetséges.

A bemutatott eredmények az ügyfeleink egyéni eredményei. Nem garantált, hogy mások is ugyanezeket az eredményeket érik el.

Szeretne Ön is végre lefogyni? Látogassa meg a legközelebbi üzletet!

A legközelebbi üzlet keresése

Üzletek megjelenítése a térképen