A NATURHOUSE módszer lépésről lépésre

Találkozó a tanácsadóval

A 30 perces bevezető konzultáción a táplálkozási tanácsadó egy speciális mérleg segítségével megállapítja az ön testében raktározott víz és zsír arányát.Ezután elemzi az étkezési szokásait, az egészségügyi állapotát és az esetleges egészségügyi problémáit. A bevezető konzultáció eredményeinek alapján közösen meghatározzák az elérendő célt.

Az étrend összeállítása

A további konzultációk általában hetente zajlanak és 15 percesek.  A táplálkozási tanácsadó az ön ízlésének is megfelelő étrendet állít össze, ami könnyen hozzáférhető alapanyagokat tartalmaz és egyszerűen elkészíthető, változatos ételeket kínál.

Termékek ajánlása

A táplálkozási tanácsadó által javasolt étrend kiegészül a saját, európai laboratóriumainkban gyógynövénykivonatokból, gyümölcsökből és zöldségekből készült egyedülálló termékeinkkel. Módszerünkkel – amely személyre szabott étrendből és kiegészítőkből, valamint könnyű mozgásból épül fel – átlagosan heti 0,5-1 kg-ot fogyhat, ami megfelel a WHO ajánlásának, emellett pedig nem jelent kockázatot szervezete számára. A fogyókúra során az egyéni eredmények eltérhetnek az átlagtól.

A cél teljesítése

A cél teljesítése után továbbléphet a stabilizációs fázisba, amely során megtanulja testsúlyát megtartani és elkerülni a nemkívánatos jojó-effektust.

A Naturhouse három aranyszabálya a garantált sikerhez

Ingyenes heti konzultáció a NATURHOUSE táplálkozási tanácsadóval,amelynek része a test bioelektromos impedancia analízise mérése, a körfogatmérés, és a táplálkozási tanácsadó tanácsai és ajánlásai.

Az egyéni étrend betartása.

 Az ajánlott NATURHOUSE termékek használata - kizárólag ezekért kell fizetnie.

A NATURHOUSE egyedi módszerének titka a hosszú távú, személyre szabott, ingyenes táplálkozási tanácsadás, valamint az egyedülálló termékek széles választéka - kizárólag ezekért kell fizetnie.


A módszer elválaszthatatlan része a személyes kapcsolat és a kölcsönös bizalom, ami a táplálkozási tanácsadó (dietetikus) és az ügyfél között jön létre.  


Nézze meg ezt a 3 perces videót a NATURHOUSE módszer működéséről!


 

Fogyjon szakértő segítséggel! Próbálja ki módszerünket!

Próbálja ki a módszerünket! Segítünk a megfelelő kezdésben, megmutatjuk, hogyan táplálkozzon és mozogjon helyesen. Támogatjuk az álomalakhoz vezető úton.

Minden konzultáció INGYENES! Csak az ajánlott termékekért kell fizetnie.

 


Vagy keresse fel egyik üzletünket
Jana súlycsökkenése
13 kg
További történetek megtekintése
Naturhouse Az első konzultáción tanácsadónk testösszetétel mérést végez, felméri egészségügyi állapotát és feltárja a testsúlygyarapodása hátterében álló okokat. Ráadásként kaphat tőlünk egy 3 napra szóló próbaétrendet.
Naturhouse Módszerünk segít kijavítani helytelen étkezési szokásait, személyre szabott étrendünk hosszútávon is betartható lesz.
Naturhouse Segítünk Önnek megtartani a súlyát és elkerülni a jojóeffektust.

Bejelentkezés ingyenes konzultációra

Naturhouse
1. Űrlap kitöltése
Naturhouse
2. Felhívjuk Önt
Naturhouse
3. Találkozó a tanácsadóval
Kérem, járuljon hozzá személyes adatai kezeléséhez. Köszönjük a megértést.

Az INGYENES konzultáció az alábbiakat tartalmazza: bioelektromos impedancia analízis-testösszetétel mérés, és az eredmények kiértékelése, étkezési szokásainak elemzése, étrend összeállítása, étrendkiegészítők kiválasztása, további tippek, tanácsok táplálkozási tanácsadójától. A konzultáció INGYENES, csak a NATURHOUSE módszer elengedhetetlen részét képező termékekért kell fizetnie. A termékek árlistája elérhető az üzletben.