Kérdések a módszerről

 • A NATURHOUSE termékek nem helyettesítik az étkezéseket, de támogatják a fogyást, mivel támogatják a vízhajtást, a zsírégetést, az anyagcserét stb.

 • Minden termékünk gyógynövény-, gyümölcs- és zöldségalapú. A termékeket az Egészségügyi Minisztérium nyilvántartásba vette.

 • A NATURHOUSE minden táplálkozási tanácsadója elvégezte az Oktatási Minisztériumnál akkreditált képzéseket és a NATURHOUSE rendszerről szóló információs képzést.

 • Persze, hogy léteznek! Rá fog jönni, hogy a friss és idénytermékek használataa zöldfűszereknek és a többi fűszernek köszönhetőenjelentősen javítja az ételek ízét és illatát.

 • A termékeink csak a NATURHOUSE központjaiban kaphatóak.

 • Kétféleképpen kérhet időpontot:

  1. Kitölti az űrlapunkat, majd az Önhöz legközelebbi üzletből megkeressük Önt.
  2. Az Önhözlegközelebbi üzletetmegkeresheti telefonon, emailben vagy személyesen.

   

 • Az egyes ülések egyáltalán nem időigényesek.  Az első látogatás általában 30 perces, a későbbiek 15 percesek.  A táplálkozási tanácsadó az Ön segítségével feltérképezi az Ön egészségi állapotát és elemzi az étkezési zavarok okozta hatásokat.  Ezután bioimpendancia-mérést végez Önön.  Ez egy különleges mérlegen történő mérés, amely enyhe elektromos impulzusok segítségével elemzi az Ön testösszetételét.  Az impluzusok nem károsítják a szervezetet és semmilyen szervi funkcióra nincsenek hatással.  A táplálkozási tanácsadó a bioimpendancia-mérés eredményeit, az Ön egészségi állapotát és étkezési szokásait figyelembe véve az Ön szükségleteinek megfelelő étrendet állítja össze.  A tanácsadás kellemes, tiszta környezetben és barátságos légkörben zajlik.

  Hogy a diéta súlycsökkentő hatása a lehető leghatékonyabb legyen, a táplálkozási tanácsadó könnyű mozgást és exkluzív, gyógynövényalapú termékeinket ajánlja Önnek.  Minden termék rendelkezik azÁllami Egészségügyi Intézet tanúsítványával és az Egészségügyi Minisztériumhozzájárulásával. Egyedülálló termékeinket a HOUSEDIET és KILUVA saját laboratóriumaiban állítjuk elő, és kizárólag a NATURHOUSE központjaiban érhetőek el.

  A NATURHOUSE-nál elutasítjunk minden olyan súlymérési módszert, amelyek nem a nemzetközileg pontosan meghatározott egészségi tényezőkön és orvosi ajánlásokon alapulnak.  Minden diétát és táplálékkiegészítőt a NATURHOUSE Technikai részlege hagy jóvá, amelyet különböző szakterületek specialistái alkotnak.

   

 • Az étrend, amelyet ingyenesen és az Ön egyéni szükségletei alapján állít össze dietetikusunk, a mediterrán étrenden alapul, ezért:

  • könnyű,
  • változatos,
  • finom,
  • sokféleképpen variálható,
  • a hozzávalóit könnyű beszerezni,
  • és ez nem minden.  Mindemellett rendkívül egészséges, mert kevés telített zsírsavat, ezen belül is kevés egészségtelen koleszterint tartalmaz.  Így jótékonyan hat a szívre, az érrendszerre és a teljes keringési rendszerre.  Tudta, hogy Csehországban éppen a szív- és érrendszeri betegségek jelentik a leggyakoribb halálokot?

   

 • Velünk biztosan nem fogja az éhség kínozni.  De ne számítson arra, hogy "csodagyógyszerekkel" fog fogyni.  Mi abban segítünk, hogy megváltoztassa a saját étkezési szokásait.


 • A NATURHOUSE dietetikusa a megfelelő arányban ajánl Önnek ételeket, figyelembe véve az egyéni táplálkozási szükségleteit, szokásai változását, napirendjét és energiaszükségletét.  Így a teljes napra fedezve lesznek az egyes fiziológiai, biokémiai és metabolikus szükségletei.

  Az Ön szempontjából ez azt jelenti, hogy az új étrendnek köszönhetően minden tápanyaghoz hozzá fog jutni, amelyre a nap során szüksége van, mindeközben pedig fogyni is fog.  Ráadásul éhségérzet nélkül, mert a rendszeresség az egyik alapvető dolog, amelyet dietetikusaink megtanítanak Önnek.  Arra tanítjuk, hogy rendszeresen, naponta 5-6 alkalommal étkezzen.  És ez nem minden: megmutatjuk, hogy a jó kondíció alapja a rendszeres folyadékbevitel!

  További tanácsokat adunk az optimális súly eléréséhez és megtartásához.

   

 • Amíg a NATURHOUSE-zal fogy, azt ajánljuk, hogy minden héten látogasson el a táplálkozási tanácsadójához.  A találkozások során megoszthatja a dietetikussal minden benyomását, érzelmét és sikerét.  A dietetikus így könnyen szemmel tartja az Ön haladását, és ezek alapján módosíthatja a diétát, hogy az Ön fogyása a lehető leghatékonyabb legyen.

További információkat szeretne a módszerről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot
1
üzév
a teljes országban
A legközelebbi üzlet keresése

Üzletek megjelenítése a térképen