Fogyást segítő étrendkiegészítőink

Módszerünk egyik alappillérét egyedülálló, növényi kivonatokból készült termékeink jelentik, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy segítségére legyenek az egyes problémák leküzdésében. Termékeink használatával a jobban törődhet önmagával. 

A termékeink nem csupán a táplálékkiegészítőket helyettesítik.  A kiegyensúlyozott mediterrán étrenddel és könnyű mozgással együtt garantálják a módszerünk sikerét, ezért annak elválaszthatatlan részét is jelentik.

A NATURHOUSE étrendkiegészítőket és élelmiszerket kizárólag európai laboratóriumokban gyártják és állítják össze, és csak a táplálkozási tanácsadó központjaink központjainkban forgalmazzuk őket.

Az ajánlott termékek típusai

  • Olyan étrenkiegészítők, amelyeket kizárólag a táplálkozási tanácsadó ajánlhat
Olyan étrenkiegészítők, amelyeket kizárólag a táplálkozási tanácsadó ajánlhat

Ebbe a csoportba soroljuk az ampullák, kapszulák, koncentrátumok, stb. formájában forgalmazott táplálékkiegészítőket. Ezek csak a NATURHOUSE táplálkozási tanácsadóval folytatott konzultáció után vásárolhatók meg.

  • Szabadpolcos termékek - nem csak a fogyás támogatására
Szabadpolcos termékek - nem csak a fogyás támogatására

Ételeink fogyaszthatók reggelire, kiegészítő- vagy főétkezésként. Termékeinket speciálisan állítottuk össze, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsanak napi kalóriabevitele szabályozásában. Termékeink kompenzálják az étkezés okozta örömérzetet, ezáltal például elnyomják az édesség utáni vágyat.

  • Kozmetikumok, testápolási termékek
Kozmetikumok, testápolási termékek

Test- és bőrápolási termékeink a bőr feszesítése mellett felveszik a harcot a narancsbőrrel és az öregedés jeleivel is.

Szeretné kipróbálni a termékeket? Látogasson el üzévünkbe és mi megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelőket!
A legközelebbi üzlet keresése

Üzletek megjelenítése a térképen