Rólunk

A NATURHOUSE táplálkozási tanácsadó központ koncepciója 1992-ben indult Spanyolországban, napjainkban pedig már a világ 32 országában összesen 2 262 táplálkozási tanácsadó központtal rendelkező hálózattá nőtte ki magát, 5 000 szakértő alkalmazottal, akik már több, mint 6.500.000 ügyfélnek segítettek lefogyni és megtartani ideális testsúlyukat.

Félix Revuelta
Félix Revuelta

Félix Revuelta

Alapító

A NATURHOUSE koncepció alapítója Félix Revuelta (1947).  Ő találta ki, hogy a súlyproblémákkal küzdő embereknek egy helyen biztosítsanak olyan szolgáltatásokat, amelyek a túlsúly okait, nem pedig a következményeit kezelik.

Jan Gonda
Jan Gonda

Jan Gonda

Csehországi és szlovákiai master-franchise tulajdonos

Jan Gonda több, mint 15 éves múlttal rendelkezik a nemzetközi kereskedelem területén. Elkötelezett híve az egészségmegőrzésnek és a természetes gyógymódoknak, amelyek minőségi javulást hoznak az ügyfelek életébe. Csehországban és Szlovákiában master franchises licensz tulajdonos (2008 óta az általa alapított REDUCCIA s.r.o. tulajdonában van a Naturehouse licensz). 2019 júliusában szakértő kezei alatt nyitja meg ajtaját Magyarország első Naturehouse üzlete, Győr szívében.

Csehország első NATURHOUSE táplálkozási tanácsadó központját 2008 októberében nyitották meg. Jelenleg országszerte 98 üzletet üzemeltetünk és további üzletek nyitását tervezzük. Becsléseink szerint a cseh piacon akár 150 táplálkozási tanácsadó központ is működhetne.  

A rangos Franchise Direct oldal Top 100 globális franchise-rendszer rangsorában a NATURHOUSE is szerepel. A franchise-hoz való csatlakozásról további információkat talál itt talál.

 

Mit kínál a NATURHOUSE?

 • Ingyenes táplálkozási
  tanácsadás
 • Változatos, személyre
  szabott étrendek
 • Exkluzív, gyógynövény
  alapú termékek
 • Profi és motiváló
  hozzáállás
 • Étkezési szokásainak megváltoztatását,
  szakértő felügyelet mellett
Többet a módszerről