Marie 57 kg-ot fogyott

Marie Lomská

  • Magasság: 169 cm
  • Kor: 54 év
  • Kezdeti súly: 135 kg
  • Jelenlegi súly: 78 kg
  • Időtartam: 14 hónap
  • Ruhaméret előtte: 5XL
  • Ruhaméret utána: 42
"A NATURHOUSE nélkül képtelen lettem volna lefogyni."

Lomská Mária szépen lassan elérte a 135kg-ot. Elkezdtek egészségügyi gondjai lenni, fájt a feje, és elkezdett elégedetlen lenni magával. Egy bevásárlóközpontnál megszólította őt egy asszisztens a Naturhouse-tól, és felajánlott neki egy megoldást a problémájára. 14 hónap után a táplálkozási tanácsadó Vera Buresova segítségével sikerült lefogynia 57 kg-ot, 65 cm-rel lett keskenyebb a haskörfogata, és ennek köszönhetően 42-es méretű, szép ruhákat tud hordani. És, hogy mi lett az egészségügyi problémákkal és a fájdalmakkal? Ezek mind elmúltak a fogyás során. Gratulálunk ehhez a fantasztikus eredményhez!

Mária maga a mi rekordtartónk. Mesélje el hogyan jutott el a Naturhouse-ba?

Egész eddigi életembe a súlyommal küzdöttem. 20 évvel ezelőtt lefogytam, de a duplája jött vissza utána. Ami még tovább rontotta a dolgokat, hogy 7 évvel ezelőtt elkezdtem este dolgozni. 135 kilónál állt meg a testtömegem. Egyik nap hazaúton az orvostól az egyik bevásárlóközpontban megszólított a Naturhouse egyik asszisztense, felajánlott nekem egy testösszetételmérést. Abban a pillanatban nem is tudtam a tanácsadó helyről, mit is jelent, mivel foglalkoznak, de hallgattam rá. A bioimpedancia mérés során megmértek engem egy speciális mérlegen, és eredmények azt mutatták, hogy sok vizet tartott vissza a szervezetem. A mérés eredményei meglehetősen rémisztőek sőt kiábrándítóak voltak, úgyhogy elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani a táplálkozási tanácsadó segítségével.

Nehéz volt megváltoztatni az étkezési szokásait?

Nagyon rosszul étkeztem, sok idő telt el az egyes étkezések között, egészségtelenül ettem és még sorolhatnám. Eleinte nagyon fárasztó volt, de a megadott étrend alapján étkeztem. Ma már el se tudnám képzelni, hogy visszatérjek az előző étkezési szokásaimhoz.

Mi tetszett a legjobban a Naturhouse módszerében?

A legjobban a színes és változatos étkezések tetszettek, az, hogy nem éheztem, új recepteket kaptam és hogy Vera Buresova táplálkozási tanácsadó állandó felügyelete alatt voltam. Fontos hozzáadott érték volt, hogy a folyamat alatt megtanultam új ételeket elkészíteni, amik még a férjemnek is ízlettek. A folyamatos fogyásom során motivált, hogy minden héten láttam magamon a változást, azt ahogyan fogyok. A rendszeres heti ellenőrzések során nem csak a testtömegem csökkent, de a haskörfogat, derék és csípő méreteim is kevesebbek lettek. A táplálkozási tanácsadó Verka mindig megdicsért engem. Ez az érzés megfizethetetlen.

Mit díjazott a legjobban az életmódváltásában?

Legjobban a táplálkozási tanácsadó hozzáállását díjaztam. Egyáltalán nem tett megjegyzéseket a súlyomra, nem sértett meg és nem csinált belőle viccet. Teljes mértékben próbált segíteni és támogatni.

Milyen hosszú idő alatt érte el a mostani súlyát?

14 hónap alatt leadtam 57 kg-ot. 5 XL-es ruhaméretből elértem a hétköznapi 42-es méretet. Most már tudok magamnak vásárolni szép ruhákat, amikben jól is érzem magam. Ezután észrevettem mennyien dicsérnek meg, udvarolnak, ami nagyon jól esik. Ami az egészségügyi állapotomat illeti, sokkal jobban érzem magam, nem fáj a lábam, csökkent a magas vérnyomásom. Azóta nem félek bemenni a medencébe úszni.

A Naturhouse módszer termékeket is ajánl használni. Mely termékeket kedvelte?

Legjobban az Infunat teát kedveltem, és ha édességre vágyom, akkor Fibroki kekszet vásárolok.

Már a program végén jár? Hogy érzi magát?

Most 6 hetente 1-szer járok a Naturhouse táplálkozási tanácsadó központba. Ez azért nagyon fontos, hogy még jobban megszokjam az új étkezési rendemet, a napi folyadékbevitelt, és hogy meg tudjam tartani a mostani súlyomat. Minden egyes alkalommal szívesen látom Verkát, aki sok szeretettel és odaadással inspirált engem. Örülök, hogy a Naturhouse-zal fogytam le, főleg, hogy éhezés nélkül. Nagyon jól érzem magam és nagyon köszönök mindent a tanácsadó központnak! Remek emberek dolgoznak ott. Mindent nagyon köszönök, az önök támogatása nélkül ez nem sikerült volna!

A bemutatott eredmények az ügyfeleink egyéni eredményei. Nem garantált, hogy mások is ugyanezeket az eredményeket érik el.

Szeretne Ön is végre lefogyni? Látogassa meg a legközelebbi üzletet!

A legközelebbi üzlet keresése

Üzletek megjelenítése a térképen