Diétás reggelik
Hajdinás szendvicskrém
- 100 g hajdina
- 250 g krémtúró
- fokhagyma
- petrezselyemzöld
- só és bors
Elkészítés:
A megfőzött hajdinát hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a túrót, a szétzúzott fokhagymát, a felaprított petrezselyemzöldet, a sót és egy kevés borsot. Forró pirítósra kenjük, petrezselyemzölddel díszíthetjük.
Tápérték egy adagban: 133 kcal
- Fehérje: 52 %
- Szénhidrát: 45%
- Zsír: 3 %
Recept letöltése
FIBROKI pirítós szardíniakrémmel és tojással
- 50 g marinált szardínia
- főtt tojás 1/5 db
- 10 g vöröshagyma
- 10 g mustár
- 1 paradicsom
- só, őrölt bors
- 2 db szezámos vagy szójás FIBROKI pirítós
Elkészítés:
A szardíniát villával összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a finomra vágott hagymát és a mustárt és sóval, borssal ízesítjük. A FIBROKI pirítóst megkenjük a szendvicskrémmel és paradicsommal díszítjük.
Recept letöltése