Diétás reggelik

Hajdinás szendvicskrém

Hajdinás szendvicskrém

  • 100 g hajdina
  • 250 g krémtúró
  • fokhagyma
  • petrezselyemzöld
  • só és bors

Elkészítés:

A megfőzött hajdinát hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a túrót, a szétzúzott fokhagymát, a felaprított petrezselyemzöldet, a sót és egy kevés borsot.  Forró pirítósra kenjük, petrezselyemzölddel díszíthetjük.

Tápérték egy adagban:  133 kcal

  • Fehérje:  52 %
  • Szénhidrát:  45%
  • Zsír:  3 %

 

Recept letöltése
FIBROKI pirítós szardíniakrémmel és tojással

FIBROKI pirítós szardíniakrémmel és tojással

  • 50 g marinált szardínia
  • főtt tojás 1/5 db
  • 10 g vöröshagyma
  • 10 g mustár
  • 1 paradicsom
  • só, őrölt bors
  • 2 db szezámos vagy szójás FIBROKI pirítós

Elkészítés:

A szardíniát villával összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a finomra vágott hagymát és a mustárt és sóval, borssal ízesítjük.  A FIBROKI pirítóst megkenjük a szendvicskrémmel és paradicsommal díszítjük. 

Recept letöltése